Jäsenyyden myynnissä Suomisportissa

Lahden Frisbeeclub ry:n jäsenmaksu on maksettavissa Suomisportin kautta. Summat pysyivät käytännössä samoina viime vuodesta eli aikuiset 25 euroa ja alle 18-vuotiaat liitonosuuden verran eli 4,5 euroa (tässä nousua 1 euro edellisestä vuodesta).

Muistathan, että kilpailulisenssiä varten seurajäsenyys on pakollinen ja jäsenmaksu on maksettava vuosittain. Lisäksi pyydämme huomioimaan, että lisenssiä ostaessa tulee valita myös lisenssiseura ja olisimme enemmän kuin järkyttävän tyytyväisiä, jos valitset LFC:n. Edustusseuran lisäksi voit luonnollisesti liittyä myös muihin seuroihin.

Seuraan kannattaa liittyä ensinnäkin sen takia, että suuremmat seurat saavat enemmän ja helpommin julkista rahaa omiin projekteihinsa. Teet omalta osaltasi frisbeegolfista suurempaa lajia, jos liityt seuraan tai vaikka useampaan. LFC:n jäsenenä pääset nauttimaan lisäksi seuraeduista (ei ole varmistettu vielä vuoden 2021 osalta), joista löytyy niin alennusta viikkokisamaksuista, kiekkokaupoista, ravintoloista ja hieronnasta. Käytännössä pystyt säästämään tuon 25 euroa helposti ihan vain hyödyntämällä tarjoamamme jäsenetuudet.

Tarkat ohjeet seuraan liittymisestä sekä lisenssin ostamisesta löydät osoitteesta: https://frisbeegolfliitto.fi/lisenssi-ja-vakuutus/

Tässä kuitenkin pikaohje:
– Mene osoitteeseen suomisport.fi ja kirjaudu sisään tekemällä itsellesi uusi käyttäjä tai käyttämällä vanhaa käyttäjääsi. Palveluun kirjaudutaan kertakäyttöisen koodin avulla, jonka saat sähköpostiisi.

– Osta seuraavaksi seuran jäsenyys menemällä kohtaan ”Ostamaan” ja valitse sieltä ”Jäsenyyden”. Valitse ostatko jäsenyyden itsellesi vai lapsellesi. Sitten kirjoita hakukenttään Lahden Frisbee Club ja valitse mainio yhdistyksemme. Maksa jäsenmaksu ja olet valmis.

– Tämän jälkeen voit mennä uudestaan ”Ostamaan” kohtaan ja valita lisenssin/pelipassin oston. Valitse jälleen joko itsesi tai lapsesi seuraavasta ikkunasta. Seuraavaksi hae lajiksesi ”Frisbeegolf”. Sitten valitse ”SFL kilpailulisenssi 2021”. Voit seuraavaksi ostaa tuotteen joko vakuutuksen kanssa tai ilman ja olet valmis.