Palaa kohteeseen Jäsenyys

Jäsenedut

Vuoden 2023 osalta jäsenedut ovat vielä varmistamatta mutta alla vanhat jäsenedut, joista osa toiminee edelleen:

Seuran jäsenkortilla saat alennusta seuraavista paikoista:

  • www.jumissa.fi 10% etu hierontapalveluista koodilla: LAHDENFRIBA
  • Taukotuuli: 10 % alennus ravintola- ja vitriinituotteista

Seuran jäsenenä saat seura-alennukset seuraavista verkkokaupoista:

www.powergrip.fi

  • Seura-alennukset kiekoista ja tuotteista, alennukset ovat tuotekohtaisia vaihdellen eri kiekkovalmistajien välillä yleisimmin 5%-18% välimaastossa. Toki aivan kaikilla tuotteilla ei ole välttämättä seurahintaa (erikoistuotteet). Myymälöissä (Oulu, Turku, Frisbeepoint HKI) asioidessa alennetut hinnat saa kassalla mainitsemalla seurajäsenyydestä. Ilmoita kun teet tunnukset oma jäsenseurasi. Jos sinulla on jo tunnukset, niin voit ilmoittaa heille jälkeenpäin suoraan oman seurasi tiedot.

www.teamsportia.fi/myymalat/hockey-lahti/

  • Seura-alennukset kaikista frisbeegolf-tuotteista, -15%, kivijalkamyymämälän valikoimasta löytyy seuraavien valmistajien tuotteet: Innova, Dynamic Disc, Westside Discs, Latitude 64, Discmania

www.innovastore.fi

  • Seura-alennukset kiekoista. Tee tunnukset Innovastoreen ja lähetä käyttämäsi sähköpostiosoite jäsenvastaavalle sähköpostiosoitteeseen: rahastonhoitaja@lahdenfrisbeeclub.fi. Me ilmoitamme sähköpostiosoitteen innovastoreen.

www.frisbeeservice.fi

  • Seura-alennukset kiekoista, rekisteröidy verkkokaupaan ja lähetä viestiä heille, jossa pyydät aktivoimaan seuramme alennukset.

Jäsenyyteen kuuluvat muut edut

– Viikkokisat jäsenille 3€ ja seuran junnuille 0 €

– Jäsenyyteen kuuluu ilmainen talviharjoittelu sisätiloissa Mukkulan kuplahallissa TIISTAISIN klo 21 – 22:30 marraskuun alusta toukokuun puoleen väliin. Käytössä on täysimittainen jalkapallokenttä sekä kori puttitreeniä varten.

– Seuran tapahtumissa jäsenille halvempi hinnoittelu

Palaa: Jäsenyys

Katso myös: Liity jäseneksi