Kilpailut

Lahden Frisbee Clubin kilpailutoimintaan kuuluvat viikkokisat, epäviralliset suuremmat kilpailut, Suomen frisbeeliiton alaiset erilliskilpailut sekä seuranmestaruuskilpailut.

Viikkokisat

Viikkokisat ovat näkyvimmässä roolissa seuran toiminnassa, koska ne pelataan viikoittain heti keväästä alkaen. Viikkokisoja pelataan syksylle asti kunnes kelit eivät enään suosi Mukkulassa heittämistä. Viikkokisoihin ei tarvitse seuran jäsenyyttä eikä kokemusta lajista. Ne ovat kaikille avoimet ja tarkoitus on pitää hauskaa lajin seurassa. Viikkokisat maksavat jäseniltä 3€ ja muilta 5€ ja maksutapana ainoastaan MobilePay.  Alle 15-v ilmaiseksi! Jos sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa MobilePayllä, kysy TD:ltä (kilpailuvastaava kuka ottaa vastaan maksut ja ilmottautumiset) apua. Viikkokisat pelataan normaalisti Mukkulassa keskiviikkoisin kello 18:00 alkaen, ilmoittautua tulee viimeistään 17.30. Ilmoita TD:lle jos olet myöhässä (Metrixin kautta voit lähettää viestin). Aloitusväylää ja ryhmätoiveita voi esittää kohtuuden rajoissa.

Kisoissa pelataan kolmessa eri ratingilla rajatuissa lohkoissa ja jokaisen lohkon voittaja saa 15e lahjakortin Fribastorelle. Kisoissa on myös aina CTP palkinto, 10e Arctic Animalin verkkokauppaan, väylä ilmoitetaan aina layoutin mukaan Metrixissä!

Viikkokisojen operoimiseen käytämme Metrixiä. Ilmottautuminen viikkokisoihin vaatii rekisteröitynyttä käyttäjää Metrxiin, joten suosittelemme ensiksi tekemään käyttäjätunnuksen. Tämä tapahtuu menemällä sivulle https://discgolfmetrix.com/ ja painamalla ”Rekisteröidy” painiketta. Esille aukeaa sivu, jossa voit luoda käyttäjätunnuksen ja kun olet saanut tarvittavat sarakkeet täytettyä, sinulla on Metrix käyttäjätunnus! 

Seuraavaksi navigoidaan ylävalikosta ”Kilpailut” valikkoon ja auenneesta näkymästä valitse haun alapuolelta päivämäärä, siitä aukeaa alasvetovalikko josta voit valita ”kuluva vuosi”. Nyt kirjoita hakuun ”Mukkula” ja hae, sinulle tulee näkyviin kaikki Mukkulassa pidettävät kilpailut tänä vuonna. Kun löydät haluamasi kilpailun listasta, klikkaa sitä ja sen jälkeen auenneessa ikkunassa oikeassa yläkulmassa on painike ”Rekisteröidy kilpailuun”. Täytä tarvittavat sarakkeet ja paina näppäintä ”Rekisteröidy”. Nyt olet mukana kisassa!

Päivitämme kaikki Mukkulassa järjestettävät kilpailut verkkosivuillemme tapahtumakalenteriin, jossa on suora Metrix linkki kilpailun sivulle.

Epäviralliset suuremmat kilpailut

Seura järjestää Mukkulassa kauden aikana satunnaisesti erilaisia kilpailuja, joihin kuuluu parikisoja ja yksilökisoja. Näihin kilpailuihin ei tarvitse pelaajien hankkia erillisiä kilpailulisenssejä. Epävirallisissa kilpailuissa on tarkoitus pitää hauskaa lajin seurassa ja kilpailla pilke silmäkulmassa.

Suomen frisbeeliiton alaiset erilliskilpailut

Seura pyrkii järjestemään Suomen frisbeegolfliiton alaisia kilpailuja vuosittain. Tunnetuin näistä on Mukkula Open mutta tämän lisäksi Mukkalassa on kilpailtu myös erillisissä Flex-start -kilpailuissa. Seura tiedoittaa näistä erikseen.

Seuranmestaruuskisat

Kaikki Suomessa toimivat frisbeeseurat järjestävät yleensä syksyisin seuranmestaruuskisat, joissa selvitetään kuka on kuka kyseisellä kaudella. Seuranmestaruuskisat ovat yleensä kauden odotetuin tapahtuma ja spekulaatiot voittajista aloitetaan heti kesän alussa.