Yhdistyksen kokous + Kinkkukisa

Järjestämme yhdistyksen kokouksen 17.12.2022 kello 10:00 alkaen ABC Kivimaan kabinetissa.

Yhdistyksemme sääntömääräistä kevätkokousta ei pidetty ollenkaan ja syyskokous on myöhässä. Tämän vuoksi pidämme sekä kevätkokouksen, että syyskokouksen putkeen. Yhdistyksellä ei kuitenkaan ole nimettyä toiminnantarkastajaa eikä siten toiminnantarkastajan lausuntoa ole saatavilla vuoden 2021 asioista. Lisäksi puheenjohtaja Saalasti ei ole ajoissa tehnyt vuosikertomusta, joten vuoden 2021 hallitukselle ei tulla esittämään vastuuvapautta eikä tilinpäätöstä vahvisteta.

Kokouksessa tullaan vahvistamaan yhdistyksen jäsenet erillisen nimilistan mukaisesti. Tätä ei tietoturvasyistä jaeta julkisesti etukäteen mutta nimilistan saa halutessaan nähtäväkseen olemalla yhteydessä puheenjohtajaan. Kaikki muut yhdistyksen jäsenet erotetaan maksamattomaan jäsenmaksuun vedoten. Käytännössä kokouksessa vahvistamme, että yhdistyksemme jäseniä ovat ainoastaan vuoden 2022 jäsenmaksuvelvoitteensa hoitaneet ja muut erotetaan yhdistyksestä. Tämä tehdään sen vuoksi ettei meillä ole kaiken kattavaa jäsenlistaa, jossa olisi kaikki menneiden vuosien jäsenet. Ajantasainen jäsenlista meille tulee nykyisin Suomisportin kautta mutta, jos jäsentä ei ole erikseen erotettu tai hän itse eronnut, hän on edelleen seuramme jäsen, vaikka ei olisi maksanut enää vuosiin jäsenmaksua. Meidän on mahdoton selvittää luotettavasti ketkä kaikki kuuluu erottaa, joten teemme niin päin, että vahvistamme yhdistyksen jäsenet ja katsomme kaikki muut jäsenet eronneiksi. Jos sinulla on oma jäsenmaksusi vielä rästissä, niin ehdit sen vielä tehdä.

Kokouksien esityslistana toimivat yhdistyksen sääntöjen mukaiset esityslistat: http://www.lahdenfrisbeeclub.fi/wp-content/uploads/2020/01/LFC-S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t2020.pdf . Kevätkokouksen esityslistaan lisätään oma kohtansa yhdistyksen jäsenten vahvistamiseksi.

Kokousten tärkeimmät asiat ovat uuden hallituksen valitseminen vuodelle 2023 sekä jäsenmaksujen suuruudesta päättäminen, jotta ne saadaan päivitettyä SuomiSporttiin ja ensi vuoden jäsenyydet myyntiin.

Etsimme uusia innokkaita tekijöitä yhdistyksemme hallitukseen. Suurinosa vanhoista tekijöistä on huhujen perusteella jatkamassa (jos yhdistys heille tämän kunnian suo) mutta uusia kaivataan myös mukaan. Lisäksi tarvitsisimme siis toiminnantarkastajaa. Halukas toiminnantarkastaja saa ilmoittautua, vaikka heti niin pääsee kahlaamaan tilinpäätöstämme läpi.

Kokouksen jälkeen noin kello 12 pelaamme perinteisen Kinkkukisan Mukkulan Talviradalla. Kilpailun alkamisajankohta vaihtelee kokouksen keston mukaan. Tämä kilpailu on vain yhdistyksen jäsenille. Voit osallistua Kinkkukisaan, vaikka et olisi kokouksessa paikalla.

Metrix: https://discgolfmetrix.com/2421466