Frisbeegolfin SM 2023 vapaaehtoishaku on alkanut!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä: https://forms.office.com/e/dqdQqkjcvP

Projektipäällikön terveiset:

Lahden Mukkulassa järjestetään Frisbeegolfin avoimien luokkien SM-kilpailut 3. – 6.8.2023. Tarkoitus on tehdä näistä kisoista kaikkien aikojen SM-kisat, joita muistellaan erinomaisesti järjestettynä tapahtumana vielä pitkään. Kisaorganisaatio on hahmottumassa ja suunnittelutyöt ovat hyvässä vauhdissa. Edellisten, vuoden 2015, Mukkulan SM-kisojen Suomen mestari Pasi Koivu on suunnitellut todella upean kisaleiskan, joka täyttää nykypäivän vaatimustason komeasti.

Yksi isoimpia asioita, mitä tarvitaan ovat vapaaehtoiset toteuttamaan yhdessä ikimuistoiset kisat.
Kisaorganisaatio tarvitsee vapaaehtoisia joka tasolla, ennen kisoja, esim. suunnitteluun, kisaleiskan rakentamiseen eli ratatalkoisiin ja muuhun yleiseen järjestelyyn. Kisojen aikana löytyy erilaisia tehtäviä aivan varmasti kaikille halukkaille, liikenteenohjauksesta toimitsijoihin ja spottereista järjestysmiehiin. Myös kisan jälkeen tarvitsemme työvoimaa purkamaan kisa-aluetta.

Julkaisun alussa olevan linkin kautta pääsee kaavakkeeseen, jonka kautta voi ilmoittautua kisoihin vapaaehtoiseksi. Samassa kaavakkeessa voi myös laitella toiveitaan tehtävistä, joita haluaa tehdä.
Kisojen vapaaehtoisille annetaan osallistumisestaan ja panoksestaan erilaisia vapaaehtoistyön paketteja, osallistumisen laajuuden mukaan. Todennäköisesti 1 päivä vapaaehtoistyössä tulee olemaan yksi “yksikkö”, josta saa yhden päivän paketin, kaksi päivää = kahden päivän paketti jne. Pakettien sisältö on vielä auki, koska kisojen sponsorointisopimusten teko on vielä kesken. Talkoo- sekä kisapäivinä on vapaaehtoisille tarjolla ruokaa ja juomaa.

Me Lahden Frisbee Clubissa tarvitsemme kaikki mukaan. Nyt on mahdollisuus hankkia hienoja onnistumisen kokemuksia ja olla mukana luomassa yhdessä hienoja hetkiä ja toki olla myös paikan päällä todistamassa omalla kotikentällä Suomen parhaiden heittäjien suorituksia.
Tervetuloa mukaan!

SM-kisojen 2023 projektipäällikkö Jouni Lehto, LFC