Team LFC 2021

Tyypillisesti urheiluseuroilla on oma edustusjoukkueensa, joka kilpailee korkeimmalla mahdollisella tasolla tuoden menestystä ja uusia jäseniä seuraan menestyksen myötä. Vaikka frisbeegolf on enimmäkseen yksilölaji, niin LFC haluaa kuitenkin itselleen edustuspelaajia, jotka tuovat seuraan lisää toimintaa, jäseniä ja menestystä.

Tämän vuoden Team LFC rakennetaan kuitenkin hiukan eri tavalla. Teemme jokaisen tiiminjäsenen kanssa sopimuksen siitä, miten hän voi auttaa seuraa ja toisaalta miten seura voi tukea häntä harrastuksessaan.

Tämä voi tarkoittaa sitä, että kilpailet viikosta toiseen Pro Tourilla menestystä tuoden. Kun sitten muistat vain kertoa sosiaalisessa mediassa, haastatteluissa ja pelitovereille, että LFC on Suomen paras seura, voi seura tukea sinua kilpailumaksuissasi. Toisaalta jos näkyvyytesi on MA3-luokan keskikastin heittäjän tasolla, niin voimmekin kenties sopia, että järjestät parit PDGA-kisat Mukkulassa tai vedät lapsille frisbeegolfkerhoa. Tätä vastaan seura puolestaan voisi tukea sinun kilpailumatkojasi.

Jos haluat liittyä Team LFC heittäjäksi, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse pj@lahdenfrisbeeclub.fi -osoitteeseen. Kerro viestissäsi kuka olet, suunnitelmasi kisakaudelle 2021, miten juuri sinä voisit auttaa seuraa kehittymään ja kasvamaan sekä mitä toivoisit tästä itsellesi palkkioksi.

Käytännössä ja yksinkertaistettuna tämä siis tarkoittaa, että teet seuran eteen hommaa X ja seura maksaa sinun kilpailujen osallistumismaksuja summalla Y.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä pyrimme, että olemme päässeet kaikkien tiimiläisten kanssa yhteisymmärrykseen huhtikuun loppuun mennessä.