Sadan jäsenen raja rikki!

Lahden Frisbee Club ry rikkoi 100 jäsenen rajan joskus ennen juhannusta. Tämä tarina piti kirjoitella silloin, mutta reissua pukkasi päälle. Tällä hetkellä LFC:n jäsenmäärä on historialliset 110 ja jatkaa kasvuaan kokoajan! Jäsenmäärä näkyy suoraan seuran vaikutusvallassa, kun keskustellaan frisbeegolfiin liittyvistä asioista Lahdessa. Lahden Frisbee Club ry on perustettu vuonna 2009, samoihin aikoihin kuin Mukkula Disc Golf Park, jonne toimintamme perustuu.

Tämä on monen vuoden kovan työn hedelmää ja siitä kuuluu kiitos seuran aikaisemmille toimijoille, joista jokainen löytyy vielä jäsenistöstä mukana toiminnassa. He ovat omalla työllään ja panoksellaan luoneet pohjan, josta on ollut helppo jatkaa toimintaa.

Panokset kovenee ja toiminta kasvaa. Lahden Frisbee Clubin tarkoitus on tulevaisuudessa tarjota aina kehittyvää toimintaa jäsenistölleen ja muille lajin harrastajille tai siitä kiinnostuneille. Valmennustoiminta kehittyy kokoajan ja tapahtumat, sekä kilpailut kasvavat yksi toisensa jälkeen. Olemme aina avoinna ideoille ja palautteelle toiminnastamme.

Mukkula Disc Golf Park kehittyy kokoajan. Tällä hetkellä se tarjoaa 22 haastavaa väylää ja harjoitusalueen. Tulevaisuudessa väylien määrä kasvaa ainutlaatuiseksi Euroopassa, sekä radan läheisyydessä oleva harjoitteluun liittyvä tarjonta lisääntyy. Tästä lisää kuitenkin myöhemmin.

Suuri kiitos erittäin aktiiviselle jäsenistölle heidän panostuksesta seuran toimintaan. Ilman teitä olisi moni juttu jäänyt tekemättä! Lisäksi kiitos seuran 28 yhteistyökumppanille, jotka ovat lähteneet toimintaan mukaan ja tukevat lahtelaista frisbeegolfia. Viimeisimpänä – mutta ei vähäisimpänä, kiitos Lahden kaupungille, joka mahdollistaa frisbeegolfin kehityksen tässä ainutlaatuisessa paikassa keskellä kaupunkia.

Tästä on hyvä jatkaa vuosi loppuun ja kohti ensi vuoden haasteita!

Ystävällisin terveisin,

Lahden Frisbee Club ry:n hallitus