Talvikauden 2016-2017 hallivuorot ja toimintaohjeet

Lahden Frisbee Club ry:n toimintaohjeet Mukkulan kuplahallivuorolle kaudella 2016-2017

Seuramme harjoitteluvuorot ovat aina tiistaisin klo 21:00- 22:30

Ensimmäinen vuoro on 08.11.16 tiistaina ja viimeinen 23.05.17 tiistaina

Käytössämme on puolikas kenttä.

Tänä vuonna hallivuoroilla tulemme kiinnittämään toimintaan huomiota enemmän, josta seuraavassa tarkemmin.

 

  • Vuoron alkaessa ensimmäinen 15 minuuttia on vain ja ainoastaan verryttelyä ja lämmittelyä varten sen aikana ei kentällä saa heitellä pitkiä draiveja.
  • Puttipisteissä rajoitetaan kerralla heitettävien kiekkojen määrä 5 kappaleeseen maksimissaan, jonka jälkeen kaikki kerää kiekkonsa ja voi heittää uudet heitot. Mutta ei kerralla enempää kuin tuo max 5.
  • Kentällä tapahtuvan draivauksen pitää tapahtua järjestelmällisesti. Kukaan ei saa kertaakaan heittää vasten yleistä heittosuuntaa. Draivaus tapahtuu vain ja ainoastaan isolla kentällä verkkojen sisäpuolella. Verkkojen ulkopuolelta ei enää heitetä, muuta kuin puttipisteessä.
  • Draivauksessa saa käyttää maksimissaan 10 kiekkoa kerralla, jonka jälkeen kun kaikki ovat heittäneet maksimimääränsä kiekkoja, vaihtuu heittosuunta toiseen päähän.
  • Kukaan ei saa mennä hakemaan kiekkoja kesken draivauksien, vaan aina odotetaan että kaikki ovat kiekkonsa heittäneet.
  • Jatkossa ei saa heitellä mitään omia erikoiskisoja jos joku on mahdollisesti puttaamassa tai isolla kentällä draivaamassa.
  • Jokainen seuran jäsen joka on hallissa harjoittelemassa on velvollinen noudattamaan näitä sääntöjä, ja puuttumaan asiaan jos huomaa että epäkohtia tapahtuu.

 

 

Tämä ohjeistus otetaan käyttöön sen takia että olemme itse käyttäjänä tilassa jossa noudatetaan tiettyjä turvallisuusohjeita. Ja myös jotta kaikilla olisi mahdollisimman miellyttävä kokemus harjoittelusta.