Talkoot ja kuplahalli vuoro!

TALKOISTA
Hei kaikille!
Nyt on aika ruveta sulkemaan kesäratoja ja ruvetaan tekemään talvirataa! Talkoot tähän hommaan on 6.11. klo 10->. Kaikki ovat tervetulleita auttamaan, vaikka edes lyhyeksi aikaa, jokainen apu on tarpeen!

Talven aikana puistorata EI ole käytössä, joten ettehän käy talvella heittämässä sitä (eikä keväällä, ennenkuin korit ovat paikallaan!) Mitä vähemmän sitä käytetään, voidaan se sitä aikaisemmin mahdollisesti avata keväällä, kun nurmikko on saanut rauhassa kuivua. Eikä ole myöskään kesällä huonossa kunnossa!

Metsäratakaan ei ole käytössä talvenaikana, koska talvirata rakennetaan sinne, joten muista katsoa infotaulsta radan ratakartta, jotta heität oikean lay-outin! Talviradan ratakartta julkaistaan myös tänne, kun se jukistetaan! RATAKARTTA!

KUPLAHALLISTA
Tänä vuonna kuplahalli vuoro on tiistaisin klo 21-22.30 alkaen 2.11.2021. Käytössä on koko halli, joten pääsee heittämään hieman yli 100m heittoja! Siellä on myös mahdollisesti puttikorikin, jotta voi halutessaan myös harjoittaa puttaamista. Kaikki seuran JÄSENET pääsevät ILMAISEKSI käyttämään hallia.
Loma-aikoina, hallin ollessa kiinni tai muista syistä johtuen pyrimme siitä ilmoittamaan täällä, joten käyhän siellä kurkkaamassa, ennen vuoroa, että onko vuoro peruttu!

Käytetään hallia aktiivisesti, sillä hallivuoro on seuran isoin menoerä vuosittain, mikäli siellä ei ole kävijöitä, niin käytetään rahat johonkin muuhun!