Puheenjohtajan palsta

Tommi Vanhala on nimeni ja Tommiksi voitte hyvin kutsua. Toimin tämän vuoden alusta seuran puheenjohtajana, ensimmäistä kauttani.

Viime vuosi 2019 oli ensimmäinen seuran hallituksessa. Lajin parissa olen puuhannut ja seuraan olen toki kuulunut vuodesta 2012. Kilpailutaustaa lajissa minulta ei juurikaan ole, muuta kuin viikkokisoja, enemmän olen ottanut lajin mukavan liikkumisen kannalta. Pari kolme viime vuotta on kyllä tullut kierrettyä kilpailuja vanhimman poikani cädinä.

Tavoitteeni seurassa tämän vuoden aikana on saattaa loppuun jo useamman vuoden keskeneräinen radan laajennus ja muutenkin saada radan kunto ja ilme sille oikeutetulle tasolle. Seuran toiminnan haluan olevan avointa ja helposti lähestyttävää. Haluan ottaa seuran harrastajien tavoitteita huomioon, niissä määrin kuin niitä on mahdollista vuoden aikana toteuttaa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun, kun seuran tekemiseen haluatte vaikuttaa, sillä Lahden Frisbee Club ry on Lahden Frisbee Clubilaisia varten, ei seurajohdon titteleitä varten.

Tästä vuodesta sen verran, että toukokuussa 15.-17.5.2020 Lahdessa järjestetään SELL GAMES 2020. Kisojen toisena päivänä Mukkulan rata on amk-opiskelijoiden käytössä. Me seurana tuemme ja opastamme, jotta he onnistuvat kisoissa. Loppukesästä on tarkoitus järjestää jo perinteeksi muodostunut Mukkula Open. Viikoittain järjestämme viikkokisoja, jotka tullaan aloittamaan huhti- toukokuussa. Radan kunnostamisessa ja valmiiksi 2 x 18 väyläseksi saattamisessa tulemme pyytämään seuran jäseniä avuksi talkoisiin. Talkoissa kaikki apu tulee olemaan tarpeen, sillä yhdessä me teemme seuran. Tarkoitus on myös järjestää seurana tyky-päiviä yrityksille ja valmennuksia seuran jäsenille. Joku ”erikoistapahtuma” tullaan varmasti järjestämään, mutta niistä enemmän, kun järjestelyt etenevät ja asiat varmistuvat. Seura tulee julkistamaan kevään mittaan TEAM-pelaajat. He tulevat edustamaan seuraa erinäisissä kisoissa, valmennuksissa ja muissa seuran tehtävissä. Seuran tiedottamisessa yritän olla avoin. Joten seuratkaa meidän facebook- ja nettisivuja.