Mukkula Open haastoi frisbeegolfaajat!

Frisbeegolfin erilliskilpailu Mukkula Open pelattiin 23.-24.8.2014 Mukkula Disc Golf Parkissa, Lahdessa. Pelaajia oli kilpailussa mukana yhteensä 106 viidessä eri sarjassa. Kilpailussa pelattiin kolme kierrosta, joista lauantaina kaksi ja sunnuntaina kolmas.  Kilpailussa käytettiin lauantaina muokattua 18 väylän rataa (par 64) ja sunnuntaina täyttä 22 väylän rataa (par 77). Kilpailut pelattiin vaihtelevassa kelissä, mutta pääasiassa sää suosi kilpailijoita. Rata ja järjestelyt, sekä kilpailun ohessa järjestetty oheistoiminta saivat kovasti kiitosta osallistujilta. Lisäksi kilpailua oli kiitettävä määrä katsojia seuraamassa. Lahdessa Mukkulan radalla pelataan ensi vuonna SM-kisat ja tämänvuotinen Mukkula Open oli esimakua tulevasta.

Useammassa sarjassa jouduttiin ratkomaan tasasijoituksia tuotepalkintojen takia. Lahden Frisbee Clubin pelaajat olivat palkintosijoilla kaikissa sarjoissa poislukien MPM. Sarjojen yhteenlasketut lopputulokset kolmelta kierrokselta:

MPO – Avoin (2. ja 3. sija ratkaistiin erillisellä kilpailulla tasatilanteesta johtuen)

1. Juhani Vainio 198 (-7)
  2. Anssi Nurminen 209 (+4)
  3. Jonni Rechardt 209 (+4)

FPO – Naiset pro (3. sija ratkaistiin erillisellä kilpailulla tasatilanteesta johtuen)

1. Susanna Virtanen 255 (+50)
  2. Kaisa Korhonen 263 (+58)
  3. Nina Hänninen 279 (+74)

MPM – Seniorit-40 pro (2. ja 3. sija ratkaistiin erillisellä kilpailulla tasatilanteesta johtuen)