LFC Bag Tag Challenge

LFC Bag Tag Challenge seuran jäsenille!

tagit2

Bag Tag Challenge on pelimuoto, jossa kisataan toisia Bag Tagin omaavia vastaan. Bag Tag -pelaajilla on omat numerot (ranking), mitä pienempi sitä parempi. Tarkoitus on haastaa pienemmän Bag Tag -numeron omaava kierrokselle ja paremmalla tuloksella voittaa häneltä Bag Tagi itsellesi (ja luovuttaa oma vanhasi hävinneelle).

Kilpailu on käynnissä joka radalla, niin kisoissa kuin treenikierroksilla. Bag Tagit tulee aina pitää esillä! Kaikki haasteet tulee hyväksyä, jos on samassa ryhmässä haastajan kanssa kilpailussa (esim. viikkokisat). Jos samassa ryhmässä on enemmän kuin kaksi pelaajaa, niin kaikki ovat automaattisesti mukana haasteessa ja Bag Tagit jaetaan tulosten mukaan kierrosten päätyttyä. Haasteet sovitaan suullisesti ennen kierroksen alkua. Treenikierroksella haastetta ei ole pakko hyväksyä.

Bag Tag Challenge on vain Lahden Frisbee Club ry:n jäsenille. Bag Tag Challenge loppuu seuran mestaruuskisoihin syksyllä. Seuran mestaruuskisojen palkintojenjaon ohessa palkitaan 1, 2 ja 3 Bag Tag -numeron omaavat. Lisäksi muiden Bag Tag –numeroiden kesken arvotaan erikseen huippupalkintoja!

Bag Tageja voi ostaa viikkokisojen TD:ltä ilmoittautumisen aikana (mahdollisesti myös kisan jälkeen jos TD:llä ei ole kiire). Bag Tagin hinta on 10 €. Maksu käteisellä.

Bag Tagit tulevat jakoon 3.6.2015 viikkokisojen yhteydessä, hanki siis heti omasi!