Join the Revolution!

revolution

 

Lahden Frisbee Club ry on liittynyt mukaan Puska Puttaajat ry:n Frisbeegolf Revolution -järjestelmään. Järjestelmä on Puska Puttaajien ylläpitämä kisakone, joka on SFL:n kisakoneesta muokattu versio. Kisakone löytyy osoitteesta:http://www.puskaputtaajat.com/revolution/

Kaikki Lahden Frisbee Clubin kauden kilpailut merkitään kyseiseen kisakoneeseen (poislukien SFL alaiset rating-kilpailut), eli jokainen viikkokisa ja muu tapahtuma löytyy Revolution-kisakoneesta. Ajankohtaisen kisan ilmoittautuminen, tiedot ja tulokset löytyvät aina Revolution-kisakoneesta.

Revolution-kisakoneeseen pääsee rekisteröitymään osoitteesta: http://www.puskaputtaajat.com/revolution/rekisteroidy ja on toivottavaa, että kaikki LFC:n jäsenet rekisteröityvät palveluun. Jatkossa seuran tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu kisakoneen kautta ja on hyvä hoitaa rekisteröityminen nyt pois alta ennenkuin se on myöhäistä ja jää mahdollisesta kilpailusta ulkopuolelle.

Viikkokisoissa tullaan toimimaan niin, että etukäteen Revolution-kisakoneessa ilmoittautuneilla on aina varma paikka kilpailuissa jos kisa menee mahdollisesti täyteen. Kauden aikana on odotettavissa suurta kasvua viikkokisoihin osallistuvien määrässä ja parhaimman sesongin aikaan osassa viikkokisoista on enemmän pelaajia kuin radalle mahtuu. Täten on tärkeää, että varmistatte paikanne kisakonetta käyttäen.

Revolution-kisakone on hyödyllinen sen käyttäjille tarjoten tilastot käydyistä kisoista ja oman ratingin viikkokisoja varten, jota on helppo seurata kauden kuluessa.

Henkilöt jotka ovat jo aikaisemmin käyneet kilpailuissa mitkä on merkitty Revolution-kisakoneeseen eivät pysty rekisteröitymään suoraan, koska heidän nimi on jo valmiiksi järjestelmässä. Tässä tapauksessa tulee ottaa yhteys Simo Väisäseen puh: 0400 839501, email: simo(ÄT)pp.inet.fi. Hän vastaa kisakoneen ylläpidosta ja saa sitten muut yhteystiedot + kirjautumistiedot yhdistettyä käyttäjän nimeen järjestelmässä.

Yhteyshenkilö LFC

Kalle Vertanen
Varapuheenjohtaja
lfcvarapuheenjohtaja(ÄT)gmail.com
050 376 2276