Jäsenhakemusten perilletulossa ollut ongelmia

Heip, nyt kun täytätte täällä www-sivulla jäsenhakemuksen ja tietoihin laitatte sähköpostiosoitteenne ( tokihan se on aina oikein kirjoitettu ), niin jostain syystä X määrä hakemuksista ei koskaan ole tullut perille..

Syytä on yritetty selvittää, mutta mitään logiikkaa tähän ei tunnu löytyvän – meilit siis eivät tavoita jäsenvastaavan postilaatikkoa jostain syystä, eikä ne ole myöskään spämmikansiossa.. johtuuko sitten ’jossain’ olevasta yliaktiivisesta spämmirobotista joka kitkee tiettyjen sanojen perusteella esim. tietyt meiliosoitteet sisältävät viestit pois..

Mutta jos siis olette hakemuksen laittaneet ja ETTE ole saaneet mitään yhteydenottoa takaisinpäin omaan s-postiinne ( tässä kohtaa toki kannattaa myös katsoa se oma roskapostilaatikko.. ) – sanotaan nyt parin viikon sisään – niin laittakaa meiliä SUORAAN osoitteeseen lfcrahastonhoitaja@gmail.com ja tiedustelkaa onko alkuperäinen hakemuksenmne siis koskaan tullut perille asti, ei jää sitten kumpikaan pää epätietoisuuteen että onko huomioitu vai viesti kadonnut 🙂