Frisbeegolfin SM-kisojen 2015 järjestelytoimikunta on perustettu

LAHDEN FRISBEE CLUB RY
LEHDISTÖTIEDOTE 30.10.2014
Julkaisuvapaa heti


Frisbeegolfin SM-kisat Lahdessa 13.-16.8.2015
Järjestelytoimikunta aloittanut työnsä, Hannu Lehman mukaan organisaatioon

Lahdessa ensi elokuussa järjestettävien Frisbeegolfin SM-kisojen järjestelytoimikunta on aloittanut työnsä.  Lahden Frisbee Clubin puheenjohtaja Erkki Linnavirta ottaa vetovastuulleen myös SM-kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtajan tehtävät ja talouden. Kisojen markkinoinnista Linnavirta vastaa yhdessä kilpailutoimenjohtaja Kalle Vertasen kanssa.

Järjestelytoimikuntaan kuuluvat myös Eero Leinonen (kilpailunjohtaja), Kalle Vertanen (oheistapahtumat, varakilpailunjohtaja.), Peter Gylphe (ratamestari), Kati Järvisalo (sihteeri).

Lisäksi järjestelytoimikuntaan kutsutaan asiantuntija- /yhteistyökumppanijäseniksi henkilöitä Lahden kaupungin liikuntatoimesta, Lahti Regionista ja Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:stä.

Hannu Lehman mukaan organisaatioon

Lähes 20 vuotta Salpausselän kisojen järjestelyissä mukana ollut ja sittemmin Suomen voimisteluliitossa työskennellyt Hannu Lehman lähtee mukaan Frisbeegolfin SM-kisojen järjestelyihin. Lehman ottaa vastuulleen kisojen viestinnän sekä yhteydet Lahden kaupungin ja eri viranomaistahojen kanssa.

”On todella upeaa saada Hannu mukaan meidän kisajärjestelyihin. Seurallamme ei vielä ole kokemusta näin suurten tapahtumien järjestelyistä. Hannu tuo meille roppakaupalla kokemusta kisajärjestelyistä. Haittaa ei ole siitäkään, että Hannu tuntee valmiiksi kaikki kaupungin meille tärkeät yhteistyötahot ja on vuosien saatossa luonut vahvat siteet lahtelaiseen urheilumaailmaan, sanoo järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Erkki Linnavirta.”

”Sairastuin vakavasti kesken Voimisteluliiton SunLahti –projektin huhtikuussa 2013, enkä sen jälkeen ole ollut työelämässä mukana, mutta kun frisbeegolfia harrastava poikani Daniel pyysi minua mukaan tähän projektiin ja kun minulle luvattiin, että tehtävistä suoriutuu lähes kokonaan aivotyöllä ja ATK:lla, päätin lähteä mukaan talkoohommiin. Sairauden ehdoilla edetään, mutta kuitenkin ”täynnä virtaa”. Otan kontolleni yhteydet Lahden kaupungin eri organisaatioihin sekä kisojen viestinnän. Lisäksi olen mukana neuvomassa kisojen televisiointiin liittyvissä asioissa.

Lajihan muistuttaa paljon pallogolfia, jossa olen ollut mukana Lahden Golfissa, niin ikään tiedotuspuolella. On todella mukavaa päästä näkemään ja kehittämään kasvavan lajin SM-kisoja. Olla ikään kuin luomassa sitä tulevaa kisakulttuuria, mikä tällä nousevalla lajilla on edessään. Lyödään kisoille nyt kerralla sellaiset raamit, että seuraavia järjestäjiä hirvittää, Lehman naurahtaa.”

Lisätietoja:
Erkki Linnavirta, 040 828 6229             Hannu Lehman, 045 631 3210
Puheenjohtaja                                           Tiedottaja
Lahden Frisbee Club ry                          Frisbeegolf SM 2015

 

Lehdistötiedote ladattavissa (PDF) kokonaisuudessaan tästä