Valmennukset alkavat heinäkuussa

Lahden Frisbee Clubilla on ollut jo jokunen vuosi tapana tarjota valmennusta frisbeegolfissa seuransa jäsenille. Emme katkaise hyvää perinnettä vaan jatkamme sitä myös tänä vuonna. Tätä toimintatapaa on kehitetty vuosittain ja kehitystyö jatkuu yhä.

Tänä vuonna valmennukset eivät edellytä seuran jäsenyyttä, vaan ovat kaikille avoimet! Tämän muutoksen lisäksi pyrimme tarjoamaan iloa entistä laajemmalle heittäjäkunnalle. Aikaisemmin suurimman hyödyn valmennuksista ovat saaneet aloittelijat mutta tälle vuodelle olemme lisänneet myös edistyneiden ryhmän, jossa jo heittämisen perusteet osaavat pelaajat pääsevät hiomaan niitä pieniä yksityiskohtia omassa heittotekniikassaan. Tänä vuonna meillä on siis kaksi ryhmää: Aloittelijat sekä Edistyneet.

Vetäjinä valmennuksissa toimivat Team LFC:n kilpapelaajat eli omat isokätemme Mikael Wahlfors ja Mino Lahtonen. Nämä miehet ovat jo kokeneita kettuja valmennuksen parissa ja jaksavat teorisoida heiton pienimpiäkin yksityiskohtia. Valmennuksen laatu on siis taattu. Ja mikä parasta, tämä lysti ei maksa sinulle yhtään mitään!

Tässä vielä tiivistetysti ohjeet, että mitä, miten, missä ja milloin:
Missä: Mukkala Disc Golf Park, Metsäradan #1 tee-paikka (Vanhatie)
Milloin: Maanantaisin 6.7 alkaen kello 18:30 – 20:00. Valmennus kertoja on kaikkiaan kuusi kappaletta, eli viimeinen on 10.8. Voit tulla mukaan, vaikka vain yhdelle valmennuskerralle.
Mitä mukaan: Vähintään yksi oma kiekko, juomapullo sekä sään mukainen varustus.
Miten pääsen mukaan: Saavu paikalle maanantaisin ennen 18:30.

Kysymykset sekä vinkit kiekkojen hankkimiseksi voi lähettää seuran Facebook- sivujen kautta tai sähköpostilla: tiina@lahdenfrisbeeclub.fi