Kisaraportti: Pyykönen amatöörien SM -kisoihin sekä muita onnistumisia

Frisbeegolfkausi on saatu käyntiin myös PDGA:n alaisten kisojen osalta. Lahden Frisbee Club oli mennen viikonlopun aikana edustettuna lukusissa eri kisoissa usean pelaajan voimin. Tämä tarkoitti myös luonnollisesti menestystä.

Amatöörien SM-kisojen karsinta kilpailusta Äijänpellon radalta tuli kuitenkin ehkä se isoin palkinto. Seuran ikinuori Pasi Pyykönen sijoittui kolmanneksi MA50 sarjassa (134 heittoa eli +10) ja lunasti näin paikan amatöörien SM-kisoihin. Loistavaa duunia Pasi! Seurassa olemme varmoja, että Pasille amatöörien suomenmestaruus ei todellakaan ole mikään kaukainen haave. Tosin tämä vaatii, että mies pysyy fyysisesti edes kohtuullisessa kunnossa, sillä hänellä on ollut paljon huolia terveytensä kanssa. Silti vedonlyönnissä Pasin voitto on erittäin hyvä valinta! Samassa kisassa MA1 luokan voitti seuran jäsen Eemeli Härkönen mutta hän edustaa Hyzer Hollolaa, niin ei liikaa hehkuteta sitä. Onnea kuitenkin siihenkin suuntaan!

Lauantaina Sipoossa pelatussa todella kovatasoisessa Ramirent Openissa oli useita seuran pelaajia mukana. Kovimmasta suorituksesta vastasi Joonatan Häme, joka sijoittuu Pro Open luokan sijalle 8. Sunnuntaina puolestaan seuran väkeä osallistui Järvenpäässä NBDG One Round Lemmenlaakso -kilpailuun. Täältä LFC sai mukaansa kultamitalin, kun Team LFC:n Jere Vanhala voitti vanhimpien junioreiden sarjan hienolla tuloksella -3. Juniorisarjassa oli mukana hyvä määrä osallistujia ja tasokin oli hyvä, joka nostaa Jeren suorituksen arvostettavuutta entisestään. Upeaa Jere! Samassa kisassa luokassa Pro Open voiton vei Tuomas Laihanen, joka on mieleltään täysin LFC:n miehiä, vaikka edustaakin Nastola Woodpeckerssiä.

Rating muisteltavaa saivat toki seuran muutkin kisaajat. Tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin.

ps. Jos haluat, että omasta menestyksestäsi uutisoidaan, niin laita viestiä vaikka Facebookin puolella. Näitä olisi kiva tehdä mutta tulosten kaivaminen on aika iso työmaa, joten helpottaa jos ilmoitat voitoistasi itse 🙂