Palaa kohteeseen Radat

Mukkula DiscGolfPark

Mukkula DiscGolfPark

Mukkula Disc Golf Park koostuu kahdesta täysin erillisestä radasta: Puistorata ja Metsärata, joista molemmat ovat haastavia 18-väyläisiä.

Rata

Mukkula DiscGolfPark on vuonna 2009 perustettu frisbeegolfrata. Radan viralliset avajaiset olivat 30.5.2009. Rata sijaitsee Lahden pohjoispuolella luonnonkauniissa Rotarypuistossa, joka oli aikaisemmin 1980-luvulla golfkenttä. Radan osoite on Vanhatie tai Tuhtokatu.

Katso sijainti tästä.

Katso radan tiedot frisbeegolfradat.fi sivustolta.

Rata kartta

Väylät

Radalla on tällä hetkellä 36 väylää, jotka on jaettu kahdelle täysin erilliselle radalle: Puistorata ja Metsärata. Lisäksi Tuhtokadun puolella Mukkulan koulun vieressä on pieni harjoitusalue ja kauempana Lapakadun ja Kevätkadun välisellä viheralueella sijaitsee pituusharjoittelurata.

Mukkulan Puistorata on ihan valtakunnallisesti tunnettu lukuisista ob-kepeistään, jotka luovat kovan haasteen avoimille väylille. Metsärata puolestaan on metsäradoille tyypilliseen tapaan tiukkaa puiden väistelyä.

Parkkeerata voit joko radan pienelle omalle parkkipaikalle (mahtuu yhteensä 4 autoa), Mukkulan koulun parkkipaikalle Tuhtokadulla tai Neste Taukotuulen pihaan. Nesteen pihassa rakennusta lähimmät paikat on varattu huoltoaseman asiakkaille. Piipahda siis sisällä juomassa, vaikka kuppikahvia ennen kierrosta, niin ei tule parkkipaikasta ongelmaa!