Palaa kohteeseen Yrityksille

Firmagolf

Frisbeegolf on loistava tapa viettää mukavasti aikaa ulkona kevyesti liikkuen ja uuteen lajiin tutustuen. Heittäminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta lajista ja se sopii kaikenikäisille ja -kokoisille lajista kiinnostuneille. Järjestämme tapahtumia tilauksen mukaan joko valmiiksi suunnittellulla paketilla, tai toiveidenne mukaan. Kaikkiin järjestämiimme tilaisuuksiin voi yritys halutessaan tuoda mukanansa omat eväät ja virvokkeet.

Firmagolf on päiväsaikaan pidettävä firmagolftapahtuma. Tilaisuuteen kuuluu erilaisten heittotapojen peruskoulutus, lyhyt sääntö- sekä turvallisuuskoulutus ja erilaisten frisbeegolfkiekkojen esittely. Perehdytyksen jälkeen voidaan halutessa pitää muutaman väylän mittainen leikkimielinen kilpailu.

Firmagolf kestää noin 3 tuntia. Jokainen osallistuja saa tilaisuuden ajaksi käyttöönsä Lahden Frisbee Club ry:n firmagolfkiekon.

Firmagolfien hinnastot sovitaan tapauskohtaisesti riippuen osallistujien määrästä ja tapahtuman laadusta. Firmagolftapahtuma on myös mahdollista järjestää muualla kuin Mukkulan radalla, irtokorien avustuksella.

Yhteydenottoihin yrityksen nimi, osallistujien määrä, tapahtuman laatu, ajankohta ja muut asiat.

Yhteydenotot (ensisijaisesti sähköpostitse)

Mino Lahtonen
Puheenjohtaja
0407544216
email: pj(ÄT)lahdenfrisbeeclub.fi

Palaa: Yrityksille

Katso myös: Toiminnan tukeminen