Viikkokisat alkavat 3.6

Vihdoin ja viimein olemme saaneet tarvittavat linjaukset, niin Suomen hallitukselta kuin Suomen frisbeegolfliitolta, jotta voimme aloittaa viikkokisat Suomen parhaalla radalla Lahen Mukkulassa!

Jokaisen osallistujan tulisi käydä lukemassa SFL:n ohjeet Korona-rajoituksista: https://frisbeegolfliitto.fi/wp-content/uploads/2020/05/SFL_COVID19_Ohjeet.pdf

Tästä vielä linkki itse kilpailuun: https://discgolfmetrix.com/1251945

Mukkulassa on kaksi ”uutta” rataa, jonka takia Metrix-ratingiä ei saa, kunnes radoille on saatu 100 kisakierrosta. Viikkokisoissa pelaamme voitosta raakatuloksessa sekä tasoitustuloksessa. Kauden ensimmäisessä kilpailussa per rata emme kuitenkaan pelaa tasoituksesta, koska sellaista ei vielä kenelläkään ole. Saat tasoituksesi ensimmäisestä kilpailustasi, johon osallistut.

Viikkokisat kokevat pieniä viilauksia tälle kaudelle muutoinkin. Korona-virus on syynä suurimpaan osaan muutoksista mutta on meillä muutoksia muistakin syistä. Tässä listaus:

  • Erillisiä pelaajakokouksia ei pidetä. Jos on äkillistä erikoisuutta radasta (mando tippunut puusta, puu katkennut väylälle) nämä kerrotaan ilmoittautumisen yhteydessä. Pääasiallisesti kaikki muutokset informoidaan Metrixin ”vapaa sana” -kentässä kyseisen viikkokilpailun kohdalla. Uudet pelaajat, joille kisaaminen ei ole tuttua tai muut jotka haluavat lisätietoa, voivat jäädä odottamaan ilmoittautumisen päättymistä ja kysyä sen jälkeen TD:ltä ohjeita. Suosittelemme varsinkin ensikertalaisille sitä, että kertovat ensikertalaisuudestaan TD:lle , jotta tämä voi opastaa viikkokisaamissa alkuun.
  • Aikataulua on muutettu tälle vuodelle. Rekisteröityminen viikkokilpailuun alkaa aina viikkoa ennen kyseistä kisaa. Rekisteröityminen loppuu samalla kuin ilmoittautuminen menee kiinni. Myös ilmoittautumisaikaa on lyhennetty ja se on nyt 17:00 – 17:30. Tähän muutokseen on päädytty, jotta 1) annamme TD:ille enemmän aikaa säätää Metrix kuntoon 2) TD:t ehtivät vastaamaan kysymyksiin 3) Ryhmät ilmestyvät aikaisemmin, jolloin pelaajilla on enemmän aikaa siirtyä omalle lähtöväylälleen. Heittäminen alkaa aina tasan kello 18:00.
  • Olemme muuttaneet palkintoja. Paras raakatulos voittaa aina 15€ arvoisen lahjakortin ja tasoituskilpailussa paras voittaa 15€ lahjakortin, 2. 10€ lahjakortin ja 3. 5€ lahjakortin. Osallistujamäärä ei enää vaikuta palkinnon suuruuteen millään tavalla. Palkinnot jaetaan tänäkin vuonna kuukauden viimeisen viikkokisan jälkeen Internetin välityksellä.
  • Olemme ainakin toistaiseksi rajoittaneet osallistujamäärän 50 henkeen. Ilmeisesti frisbeegolfkisoja saisi pitää myös isommalla määrällä, kun ei ole kokoontumisia mutta seuraamme vielä toistaiseksi tilannetta.
  • Tulevana kesänä pelataan sekä Metsärataa, että Puistorataa. Aloitamme pelaamalla kahtena viikkona peräkkäin Metsäradan ja sen jälkeen pelaamme ratoja vuoroviikoin. Pelattavaan rataan voidaan tehdä myös muutoksia kesän aikana.
  • Suunnitelmissa on pelata myös ylimääräisiä ”viikkokisoja” keskiviikon kisojen lisäksi. Näistä ilmoitellaan seuran nettisivuilla sekä Facebookissa.

Nähdään viikkokisoissa!