Urheilupörssi Open 26.7.2015

Urheilupörssi Open pelattiin 26.7.2015 Mukkulan 25 väyläisellä radalla, väliaikalähdöin vaihtelevassa säässä. Radan ihannetulos oli 87.

Kilpailuun osallistui 29 pelaajaa neljään eri sarjaan: MPO, FPO, MPM ja MJ2. Erillisen CTP-kilpailun voitti Jukka Suvela.

MPO-sarjan ensimmäinen ja kolmas sija ratkaistiin sudden death -menetelmällä. Avoimen voiton vei Anssi Nurminen +3 tuloksella ja Tomi Korpinen jäi sudarissa toiseksi +3 tuloksella. Kolmanneksi itsensä taisteli Mikael Wahlfors tuloksella +11.

FPO-sarjan voitti Tea Heikkurinen tuloksella +52. MJ2-sarjan voiton vei Ville Ahola +14 tuloksella ja toiseksi tuli Rasmus Hämäläinen +74.

MPM-sarjan voiton vei Mika Lindgren +11 tuloksella, toiseksi tuli Pasi Pyykönen +18 ja kolmanneksi Sakari Toivanen +21.

Urheilupörssi lahjoittaa jokaiselle kilpailuun osallistuneelle pelaajalle 5 € lahjakortin Urheilupörssiin. Lisäksi sarjan voittaja saa 40€, toinen 20€ ja kolmas 10€ lahjakortin Urheilupörssiin. Palkinnot voi noutaa urheilupörssistä nimeään vastaan.

Paljon onnea voittajille ja kiitos hyvästä tapahtumasta. Lahden Frisbee Club kiittää Urheilupörssiä tuesta ja hyvistä kilpailuista.