Team LFC pelaajaesittelyssä: Mikael Häme

Seuraavana edustusjoukkueemme pelaajaesittelyissä on vuorossa hallitseva SM-pronssimitalisti Hämeen Miksu. Mikael on tahkonut jo useamman vuoden kaikki isoimmat kisat Suomessa ja onhan häntä nähty ulkomaillakin kisaamassa. Monien mielestä Mikael on koko Päijät-Hämeen paras fribaaja, joskin tietäjät tietää, että oikeasti se on Pyykösen Pasi.

Mikael Häme

PDGA #64889

Rating: 1015

Seura: Lahden Frisbee Club ry

Tärkeimmät/lempi kiekkoni: Bägissä ei muita ookkaan ku lempparikiekkoi, mut jos yks tarttee valita ni varmaankin kunnolla kulunu 2016 vuosimallia sexton firebird.

Mukkulan lempi väylä: Pakko valita kaksi. Väylä 16! Ihan mieletön alamäkiväylä, missä tarvii hallita tasan koko kiekon lentomatka, jos poikkeet halutusta missään vaiheessa asteen vertaa enempää ei pirkkuu tarvi haaveilla. Toinen hyvä on 9, opettavaisin väylä Mukkulassa, viimesin pirkutettu Mukkulan nykysistä väylistä. Siinä on koettu jos jonkinmoisia fiiliksiä ja romahduksia.

Lempirata: Pitkään ollu monia mistä en osaa päättää, mut viime kevään Protourin voitto ja oma eka A-tier voitto painaa tällä hetkellä vaakakupissa sen verran paljon et pakko sanoo Tali.

Vahvuuteni frisbeegolffissa: Pituudessa hävitään monelle, niin koitetaan olla sen sijaan tarkka. Kauden mittaa putti noussee jälleen sille tasolle, ettei sillä saralla hirveästi takkiin oteta, jopa päin vastoin. Kakkosringistä upotellaan hyvällä prosentilla ja otetaan tärkeitä pirkkuja. Kämmenpuolen heitot luonnistuu useissa erilaisissa tilanteissa.

Kauden 2020 päätavoite: Ensimmäisenä pitää selkävaivat kurissa, ehdoton edellytys sille, että voidaan haaveilla menestymisistä. Jos/kun nykytilanteesta päästään eteenpäin ja saadaan kausi aluilleen, niin toki pyritään parantamaan viime vuoden SM-menestystä, sekä tuomaan kotiin EM-mitali.

Somessa minua voi seurata:

Facebook: harvemmin, mutta isoimmat kisapäivitykset löytyy oman nimen alta.

Instagram: mikaelhme, paljon kisapostauksia, harkkakentältä, muuta mukavaa. Toki juttelua seuran seinällä varmastikin silloin tällöin ainakin.

Muihin hömpötyksiin en oo vielä ryhtynyt.