Seuratilaukset Frisbeepointille

FRISBEEPOINT_LOGO

Lahden Frisbee Club on solminut kaudelle 2015 yhteistyösopimuksen Frisbeepointin kanssa. Tämän yhteydessä seuran ylläpitämät seuratilaukset siirtyvät Frisbeepointille 19.4.2015 alkaen. Seuran ylläpitämä seuratilaus Powergripillä poistuu käytöstä 20.4.2015.

Seuran jäsenet saavat seuratilauksen käyttöönsä kun ovat rekisteröityneet Frisbeepointin verkkokauppaan ja heidän jäsenyys on vahvistettu verkkokaupassa. Tämän jälkeen seuran jäsen voi valita verkkokaupassa toimistusehdoksi ”seuratilauksen”. Seuratilaus tarkoittaa sitä, että tilaukseen ei tule erikseen toimituskuluja.

Seuratilaukset toimitetaan jokainen maanantai, eikä niissä ole minimitilaussummaa. Ensimmäiseen tilaukseen lähtee mukaan Frisbeepoint -mini jokaiselle tilaajalle. Seuratilaukset ovat noudettavissa saman viikon keskiviikkona seuran yhteistyökumppanista Urheilupörssistä, Saimaankatu 54, 15140 Lahti klo 10.00 – 18.00 välisenä aikana.

Ei muuta kuin karkkikauppaan ostoksille! Muistakaa myös herkulliset jäsenhinnat Frisbeepointin verkkokaupassa – jäsenyys kannattaa!