Menestystä amatööri- ja pro-tourilla

Viikonloppuna kisailtiin ahkerasti amatööri-tourilla Orimattilassa ja pro-tourilla Porissa. Molemmissa kisoissa Lahden Frisbee Clubin pelaajat olivat edustettuna ja nälkäisinä hakemassa sarjojensa voittoja.

Amatööri-tourilla MJ1-sarjassa (juniorit-19) Joonas Ahola otti voiton kotiin ja samalla korkkasi itselleen myös ensimmäisen PDGA:n alaisen kilpailun voiton. Samalla hän myös pelasi kisojen kovimman kierroksen, -6. Joonatan Häme tuli toiselle sijalle MJ2-sarjassa (juniorit-16) vain heiton erolla kärkeen. Kati Järvisalo otti kolmannen sijan FA1-sarjassa (advanced women).

Pro-tourilla LFC:n edustus oli pienilukuisempi. Paikalla oli vain Mikael Häme ja hän sijoittui hienosti jaetulle kahdeksannelle sijalle. Erittäin hyvä pro-tourin avaus Mikaelilta!

Lahden Frisbee Clubin pelaajat tunnistaa seura -sarakkeesta lyhenteellä LFC.