Kisamenestystä viikonloppuna

Kisakausi on pikkuhiljaa alkanut ja viikonloppuna seuran kilpailijoita oli kolmessa eri kilpailussa taistelemassa sijoituksista.

Lappeenrannassa pelattiin Linnoitus Open 2014, joka oli epävirallinen kilpailu kauniissa kulttuurihistoriallisessa Lappeenrannan linnoituksen alueella. Linnoituksen alueelle oli tehty kaunis 18-väyläinen rata, joka oli erittäin hyvin suunniteltu. Lahtelaisista parhaiten sijoittui Niilo Suviola, joka voitti juniorisarjan vaikuttavalla -8 (104) yhteistuloksella. Samalla tuloksella hänen palkittiin myös avoimen sarjan neljäntenä. Avoimessa sarjassa Sampo Syrjäläinen sijoittui jaetulle kuudennelle sijalle, Janne Ellonen jaetulle 13. sijalle ja Eero Leinonen jaetulle 15. sijalle. Onnittelut kaikille kisaajille! Tulokset löydät tästä.

Niilo Suviola, voittajan on helppo hymyillä.

Helsingissä Talin radalla pelattiin WGE- Helsinki PDGA Women’s Global Event 2014, joka on kansainvälinen formaatti jossa naiset ympäri maailman pelaavat  samassa turnauksessa eri radoilla. Näistä kilpailuista sitten lasketaan kaikille oma sijoitus. Lahdesta Talissa oli pelaamassa Mari Lampinen ja hän sijoittui recreational women sarjassa viidenneksi. Onnittelut Marille! Kisan tulokset tästä.

Porissa Kirjurinluodon radalla pelattiin NBDG Pro-Tourin ensimmäinen osakilpailu, missä Suomen terävin kärki kohtasi toisensa. Lahdesta pelaamassa olivat Erno Lampinen ja Anssi Nurminen. Pitkän viikonlopun jälkeen molemmat sijoittuivat jaetulle sijalle 23. Onnittelut heille hyvästä kauden avauksesta isoissa kisoissa! Kisan tulokset tästä.

Ensi viikonloppuna on vuorossa Powergrip-tourin ensimmäinen osakilpailu Nummelassa, joka on osa neljän osakilpailun amatööri-touria. Sinne Lahdesta on osallistumassa eri luokkiin yhteensä kymmen kilpailijaa. Jäädään odottelemaan hyviä tuloksia! Kisan tiedot tästä.