Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syyskokous 2023

30 joulukuun, 2023 @ 13:00 - 14:00

On tullut aika laittaa vuosi pakettiin ja pitää vuoden 2023 syyskokous.
Järjestämme yhdistyksen syyskokouksen 30.12.2023 kello 13:00 alkaen ABC Kivimaan kabinetissa.
Kokouksessa tullaan vahvistamaan yhdistyksen jäsenet erillisen nimilistan mukaisesti. Tätä ei tietoturvasyistä jaeta julkisesti etukäteen mutta nimilistan saa halutessaan nähtäväkseen olemalla yhteydessä puheenjohtajaan. Kaikki muut yhdistyksen jäsenet erotetaan maksamattomaan jäsenmaksuun vedoten. Käytännössä kokouksessa vahvistamme, että yhdistyksemme jäseniä ovat ainoastaan vuoden 2023 jäsenmaksuvelvoitteensa hoitaneet ja muut erotetaan yhdistyksestä. SuomiSporttiin tämä muutos on tehty jo 5.12, SFL:ltä tulleen deadlinen takia.
Kokousten tärkeimmät asiat ovat uuden hallituksen valitseminen vuodelle 2023 sekä jäsenmaksujen suuruudesta päättäminen, jotta ne saadaan päivitettyä SuomiSporttiin ja ensi vuoden jäsenyydet myyntiin. Kokoukseen liittyvät asiakirjat laitetaan verkkosivuille alkuviikosta ja linkin niihin saa pyytämällä!
Etsimme uusia innokkaita tekijöitä seuramme toimintaan mukaan. Hallituksessa ei tällä hetkellä ole valmennusvastaava, joten jos valmennustoiminta kiinnostaa, niin tuo se rohkeasti joko kokouksessa esille tai vastaa vaikka tähän viestiin minulle! Hallituksessa on vielä reilusti tilaa, joten jos seuran toiminnan kehittäminen kiinnostaa, niin olet erittäin tervetullut.
Jos olet synnynnäinen somettaja tai viestintä kiinnostaa, niin myös tällä osa-alueella tarvitaan paljon jeesiä! Kyseinen homma onnistuu ihan ”rivijäsenenäkin”.
Ikävä kyllä tänä vuonna ei voida pitää perinteistä kinkkukisaa kokouksen jälkeen, sillä Mukkulassa järjestetään NBDG One Round PDGA kisa.

Tiedot

Päivämäärä:
30 joulukuun, 2023
Aika:
13:00 - 14:00

Tapahtumapaikka

ABC Kivimaa
Kiitokatu 2
Lahti, 15210 Suomi
+ Google Map