↑ Palaa kohteeseen Jäsenyys

Jäsenedut

Seuran jäsenkortilla saat alennusta seuraavista paikoista:

 • Taukotuuli: 10 % alennus ravintola- ja vitriinituotteista
 • Golfpoint Lahti: 15% alennus normaalihintaisista vaatteista
 • Kamppailulajikeskus Lahti: kuntosalikortti jäsenille 30€/kk.
 • A.O Vuorinen ( Lahden Kauppahalli, katso www.lihavuorinen.fi )
  Clubin jäsenet saavat jäsenkorttinsa kassalla esittämällä -10% alennuksen:
  – kaikista normaalihintaisista tuotteista ei koske tarjoustuotteita
 • Intersport, Kauppakeskus Valo, edut kaudelle 2018 ( huom. voimassa myös Kotkan Jumalniemen Intersportissa, siis jäsenkortti mukaan sielläpäin liikuttaessa):
  – 15% alennus Lahden Frisbee Club ry:n jäsenille tuoteryhmissä: vaatteet, jalkineet, palloilu ja frisbeegolf. Alennus lasketaan suositushinnoista.
  Alennus ei koske palveluita. footbalance, elektroniikkaa, seuratekstiilejä
  Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia vuoden 2018 tarralla. Tunniste Lahden Frisbee Club ry näkyy kassakuitissa.

 

Seuran jäsenenä saat seura-alennukset seuraavista verkkokaupoista:

 

www.powergrip.fi

 • Seura-alennukset kiekoista ja tuotteista, alennukset ovat tuotekohtaisia vaihdellen eri kiekkovalmistajien välillä yleisimmin 5%-18% välimaastossa. Toki aivan kaikilla tuotteilla ei ole välttämättä seurahintaa (erikoistuotteet). Myymälöissä (Oulu, Turku, Frisbeepoint HKI) asioidessa alennetut hinnat saa kassalla mainitsemalla seurajäsenyydestä. Ilmoita kun teet tunnukset oma jäsenseurasi. Jos sinulla on jo tunnukset, niin voit ilmoittaa heille jälkeenpäin suoraan oman seurasi tiedot.
 • Seuratilaus – toimituskulut ilmaiseksi. Kun asioi Powergripin verkkokaupassa ja valitsee toimitusehdoksi seuratilauksen, niin ostokset tulevat ilman toimituskuluja. Ostosten toimitus tapahtuu aina maanantaisin ja ne ovat noudettavissa nimeä vastaan Neste Taukotuulesta.

www.innovastore.fi

 • Seura-alennukset kiekoista. Tee tunnukset Innovastoreen ja lähetä käyttämäsi sähköpostiosoite jäsenvastaavalle sähköpostiosoitteeseen: rahastonhoitaja@lahdenfrisbeeclub.fi. Me ilmoitamme sähköpostiosoitteen innovastoreen.

www.frisbeeservice.fi

 • Seura-alennukset kiekoista, rekisteröidy verkkokaupaan ja lähetä viestiä heille, jossa pyydät aktivoimaan seuramme alennukset.

www.dgstore.fi

 • Jäsenetuna on tällä hetkellä 5% suora alennus tuotteista sekä suurempi bonuspistekertymä ostoksista. Jäsenalennuksen saa aktivoitua seuraavasti:
  1. Jäsenenne rekisteröityy verkkokauppaamme
  2. Jäsen itse ottaa yhteyttä DGstoreen saadakseen jäsenalennuksen (kertoo kuka on ja mistä seurasta sekä millä sähköpostilla rekisteröityi).
  3. Aktivoimme seura-alennuksen

www.par3.fi

 • PAR3.fi tarjoaa -10% seura-alennuksen koko verkkokaupan valikoimasta.
  Seura-alennuksen käyttöönotto: Rekisteröidy PAR3.fi verkkokaupaan. Lähetä sähköpostia myynti@par3.fi ja pyydä aktivoimaan seuranne seura-alennus.

Jos seura-alennukset eivät näy sinulle kyseisissä verkkokaupoissa ja olet seuran jäsen, niin ota yhteys seuran rahastonhoitajaan Seppo Rautiin rahastonhoitaja(ät)lahdenfrisbeeclub.fi

Jäsenyyteen kuuluvat muut edut

– Viikkokisat jäsenille 2€, muille 3€, seuran junnuille 0 €

– Jäsenyyteen kuuluu ilmainen talviharjoittelu sisätiloissa Mukkulan kuplahallissa TIISTAISIN klo 21 – 22:30 alkaen 30.10.2018 jatkuen 28.5.2019. Käytössä on puolikas täysimittaisesta futiskentästä, sekä ko. päädyn takaosa verkon takana, jossa voi puttiharjoittelut mm. tehdä – koreja on paikalla ainakin kaksi kappaletta

– Seuran tapahtumissa jäsenille halvempi hinnoittelu

Palaa: Jäsenyys

Katso myös: Liity jäseneksi