↑ Palaa Jäsenyys

Jäsenedut

Vuoden 2022 osalta jäsenedut ovat vielä varmistamatta mutta alla vanhat jäsenedut, joista osa toiminee edelleen:

Seuran jäsenkortilla saat alennusta seuraavista paikoista:

 • www.jumissa.fi 10% etu hierontapalveluista koodilla: LAHDENFRIBA
 • Taukotuuli: 10 % alennus ravintola- ja vitriinituotteista

Seuran jäsenenä saat seura-alennukset seuraavista verkkokaupoista:

www.powergrip.fi

 • Seura-alennukset kiekoista ja tuotteista, alennukset ovat tuotekohtaisia vaihdellen eri kiekkovalmistajien välillä yleisimmin 5%-18% välimaastossa. Toki aivan kaikilla tuotteilla ei ole välttämättä seurahintaa (erikoistuotteet). Myymälöissä (Oulu, Turku, Frisbeepoint HKI) asioidessa alennetut hinnat saa kassalla mainitsemalla seurajäsenyydestä. Ilmoita kun teet tunnukset oma jäsenseurasi. Jos sinulla on jo tunnukset, niin voit ilmoittaa heille jälkeenpäin suoraan oman seurasi tiedot.
 • Seuratilaus – toimituskulut ilmaiseksi. Kun asioi Powergripin verkkokaupassa ja valitsee toimitusehdoksi seuratilauksen, niin ostokset tulevat ilman toimituskuluja. Ostosten toimitus tapahtuu aina maanantaisin ja ne ovat noudettavissa nimeä vastaan Neste Taukotuulesta.

www.teamsportia.fi/myymalat/hockey-lahti/

 • Seura-alennukset kaikista frisbeegolf-tuotteista, -15%, kivijalkamyymämälän valikoimasta löytyy seuraavien valmistajien tuotteet: Innova, Dynamic Disc, Westside Discs, Latitude 64, Discmania

www.innovastore.fi

 • Seura-alennukset kiekoista. Tee tunnukset Innovastoreen ja lähetä käyttämäsi sähköpostiosoite jäsenvastaavalle sähköpostiosoitteeseen: rahastonhoitaja@lahdenfrisbeeclub.fi. Me ilmoitamme sähköpostiosoitteen innovastoreen.

www.frisbeeservice.fi

 • Seura-alennukset kiekoista, rekisteröidy verkkokaupaan ja lähetä viestiä heille, jossa pyydät aktivoimaan seuramme alennukset.

www.dgstore.fi

 • Jäsenetuna on tällä hetkellä 5% suora alennus tuotteista sekä suurempi bonuspistekertymä ostoksista. Jäsenalennuksen saa aktivoitua seuraavasti:
  1. Jäsenenne rekisteröityy verkkokauppaamme
  2. Jäsen itse ottaa yhteyttä DGstoreen saadakseen jäsenalennuksen (kertoo kuka on ja mistä seurasta sekä millä sähköpostilla rekisteröityi).
  3. Aktivoimme seura-alennuksen

Jos seura-alennukset eivät näy sinulle kyseisissä verkkokaupoissa ja olet seuran jäsen, niin ota yhteys seuran rahastonhoitajaan Seppo Rautiin rahastonhoitaja(ät)lahdenfrisbeeclub.fi

Jäsenyyteen kuuluvat muut edut

– Viikkokisat jäsenille 3€, muille 4€, seuran junnuille 0 €

– Jäsenyyteen kuuluu ilmainen talviharjoittelu sisätiloissa Mukkulan kuplahallissa TIISTAISIN klo 21 – 22:30 alkaen 3.11.2019 ja jatkuen 25.5. asti. Käytössä on täysimittainen jalkapallokenttä sekä kori puttitreeniä varten. Vuodelle 2020 talviharjoittelu maksaa 20 euroa jäseniltä ja 40 euroa niiltä, jotka eivät ole jäseniä. Hinta on sama riippumatta käytkö kerran vai joka viikko.

– Seuran tapahtumissa jäsenille halvempi hinnoittelu

Palaa: Jäsenyys

Katso myös: Liity jäseneksi