Kilpailut

Lahden Frisbee Clubin kilpailutoimintaan kuuluvat viikkokisat, epäviralliset suuremmat kilpailut, Suomen frisbeeliiton alaiset erilliskilpailut sekä seuranmestaruuskilpailut.

Viikkokisat

Viikkokisat ovat näkyvimmässä roolissa seuran toiminnassa, koska ne pelataan viikoittain heti keväästä alkaen. Viikkokisoja pelataan syksylle asti kunnes kelit eivät enään suosi Mukkulassa heittämistä. Viikkokisoihin ei tarvitse seuran jäsenyyttä eikä kokemusta lajista. Ne ovat kaikille avoimet ja tarkoitus on pitää hauskaa lajin seurassa. Viikkokisat maksavat jäseniltä 3€ ja muilta 4€. Viikkokisat pelataan normaalisti Mukkulassa keskiviikkoisin kello 18:00 alkaen.

Epäviralliset suuremmat kilpailut

Seura järjestää Mukkulassa kauden aikana satunnaisesti erilaisia kilpailuja, joihin kuuluu parikisoja ja yksilökisoja. Näihin kilpailuihin ei tarvitse pelaajien hankkia erillisiä kilpailulisenssejä. Epävirallisissa kilpailuissa on tarkoitus pitää hauskaa lajin seurassa ja kilpailla pilke silmäkulmassa.

Suomen frisbeeliiton alaiset erilliskilpailut

Seura pyrkii järjestemään Suomen frisbeegolfliiton alaisia kilpailuja vuosittain. Tunnetuin näistä on Mukkula Open mutta tämän lisäksi Mukkalassa on kilpailtu myös erillisissä Flex-start -kilpailuissa. Seura tiedoittaa näistä erikseen.

Seuranmestaruuskisat

Kaikki Suomessa toimivat frisbeeseurat järjestävät yleensä syksyisin seuranmestaruuskisat, joissa selvitetään kuka on kuka kyseisellä kaudella. Seuranmestaruuskisat ovat yleensä kauden odotetuin tapahtuma ja spekulaatiot voittajista aloitetaan heti kesän alussa.