Löytökiekot

Mukkulan frisbeegolfradan löytökiekkojen palautuslaatikko sijaitsee Metsäradan 1. väylän ja huoltokoppien läheisyydessä. Palauta löytämäsi kiekot laatikkoon, mikäli et saa yhteyttä omistajaan ja pysty palauttamaan sitä suoraan hänelle. Pyrimme palauttamaan kiekot mahdollisimman nopeasti omistajilleen.
Merkitse omat kiekkosi selkeästi. Palautuneista kiekoista ilmoitetaan tekstiviestillä kiekkoon merkittyyn puhelinnumeroon.

Kaudelta 2021 eteenpäin löytökiekot hoitaa fribastore.

KAIKKI merkkaamattomat kiekot menee suoraan seuran myyntilaatikkoon, nitä EI palautella. Mitään kiekkoja ei myöskään postitella. Joss kiekossa on kuitenkin jokin oma merkki ja pystyt sen todistamaan, että se on juuri sinun merkintä tapasi, niin niitä voi kysellä osoitteesta sihteerit@lahdenfrisbeeclub.fi, ville@fribastore.fi tai käydä suoraan kysymässä fribastoresta.

Kiekkojen säilytysaika on 2kk, mikäli ei kahden kuukauden aikana pääse hakemaan kiekkoaan, niin kyseinen kiekko siirtyy seuran omistukseen ja menee seuran myyntilaatikkoon.

Kysymyksiä voi kysyä osoitteesta sihteerit@lahdenfrisbeeclub.fi, ville@fribastore.fi tai suoraan käydä fribastoressa kysymässä.
Heidän aukioloajat ja osoite:
ti – pe klo 12 -18
la klo 10 – 15
Hirsimetsäntie 17 (EBN areenan yhteydessä), 15200 Lahti
Poikkeus(pyhä)päivien aukioloajat löydät heidän omilta nettisivuiltaan.

PALAUTUMATTOMIEN KIEKKOJEN MYYNTI.

Kiekot joita ei kahden kuukauden jälkeen ole noudettu, sekä merkkaamattomat, niin myydään viikkokisojen (sekä muiden Mukkulassa järjestettäven kisojen) yhteydessä, sekä facebookissa. Kaikki mitä siitä saadaan menee seuran ja ratojen kehittämiseen. Osa saatetaan ottaa myös koulutuskäyttöön

Löytökiekkovastaava, sihteeri
Riku Nuutinen
sihteerit@lahdenfrisbeeclub.fi