Löytökiekot

!Talvi 2020 edit!

Talvella ei ole säännöllisiä tilaisuuksia, jolloin löytökiekkoja voi noutaa. Järjestämme joitain satunnaisia tilaisuuksia, milloin kiekkoja voi hakea. Niistä ilmoitetaan seuran Facebook-sivulla.

Kysymykset löytökiekoista kannattaa laittaa suoraan Tiinalle sähköpostilla tiina@lahdenfrisbeeclub.fi

!Talvi 2020 edit!

Mukkulan frisbeegolfradan löytökiekkojen palautuslaatikko sijaitsee Metsäradan 1. väylän ja huoltokoppien läheisyydessä. Palauta löytämäsi kiekot laatikkoon, mikäli et saa yhteyttä omistajaan ja pysty palauttamaan sitä suoraan hänelle. Pyrimme palauttamaan kiekot mahdollisimman nopeasti omistajilleen.

Kiekkoja EI postiteta.

Merkitse omat kiekkosi selkeästi. Palautuneista kiekoista ilmoitetaan tekstiviestillä kiekkoon merkittyyn puhelinnumeroon. Kysymyksissä kiekkoosi koskien voit vastata viestiin, josta tieto kiekosta tuli tai laittaa sähköpostia tiina@lahdenfrisbeeclub.fi

Kiekot noudetaan huoltokopeilta keskiviikkoisin viikkokisojen yhteydessä. Muista noutamismahdollisuuksista ilmoitetaan seuran Facebook-sivulla.

Kiekkoja säilytetään 3 kuukautta viestin lähettämisestä. Kiekot joiden omistaja ei ole tiedossa sekä noutamatta jätetyt kiekot lahjoitetaan, myydään tai otetaan koulutuskäyttöön.

Merkitsemättömiä kiekkoja ei säilytetä kolmea kuukautta vaan ne pyritään kierrättämään mahdollisimman nopeasti. Jos olit tyhmä ja jätit kiekkosi merkitsemättä, voit kysellä sitä sähköpostitse tiina@lahdenfrisbeeclub.fi

Mikäli kiekossasi on vain muita yksilöllisiä merkintöjä, voit tiedustella sitä löytökiekkojen hoitajalta.

Tiina Heinonen
Löytökiekkovastaava, Lahden Frisbee Club
tiina@lahdenfrisbeeclub.fi