maalis 11

!PERUTTU! Ratatalkoot 28.3.2020 !PERUTTU!

HUOM! Ratatalkoot on peruttu, koska Korona-virus HUOM!

Talkoot 28.3.2020          klo 9:00 – 15:00

Mukkulan Metsä-väylien pelikuntoon saattaminen.

  • Risujen siivousta väyliltä
  • Korien asentamista
  • opasteiden asennusta jne…

Talkoolaisille tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa.

Aloitamme kello 9:00 Neste Taukotuulen puoleisesta päädystä varustekopeilta.

Tule vaikka vain tunniksi, jos et voi olla koko päivää.

Kaikki rohkeasti mukaan.

Terveisin: Ratamestari Lahden Frisbee Club ry

maalis 09

Team LFC 2020

Jokainen itseään arvostava ja kunnioittava seura tarvitsee myös arvoisensa edustuspelaajat. Näiden pelaajien tehtävänä on edustaa seuraa erilaisissa kilpailuissa ja tuoda rekkalastittain mainetta ja mammonaa Lahden Frisbee Clubille. Vastavuoroisesti toivomme seurana pystyvämme auttamaan edustuspelaajiamme saavuttamaan heidän tavoitteensa. Team LFC:n pelaajia voit tavata eri seuran tapahtumissa, joissa he tuovat oman panoksensa kaikkien seuran jäsenten hyväksi.

Tänäkin vuonna eduspelaajat valittiin seuran hallituksen toimesta tulleiden hakemusten perusteella. Tämän vuotiseen joukkueeseen saatiin pelaajia Suomen terävimmältä huipulta, junioreista sekä ikärajasarjoista.

Vuonna 2020 Team LFC:n pelaajat ovat:
– Mikael Häme
– Sini Lindholm
– Mikael Wahlfors
– Jere Vanhala
– Jimi Pettersson
– Ville Ahola
– Lauri Kanto
– Mino Lahtonen
– Timo Meriranta

Lahden Frisbee Club toivottaa koko joukkeelle hyviä heittoja tämän vuoden kisoihin!

Takana vasemmalta lukien: Mino Lahtonen, Mikael Wahlfors, Jimi Pettersson ja Ville Ahola
Edessä vasemmalta lukien: Mikael Häme, Jere Vanhala, Lauri Kanto, Timo Meriranta ja Sini Lindholm

maalis 06

Ratamestari

Minut (Sipuli) on valittu vuodelle 2020 Mukkula Disc Golf Parkin ratamestariksi. Tavoitteeni on saada tänä kesän Mukkulaan 18+18 -väylänen rata auki. Puistoradan 18 väylää on jo olemassa, mutta metsäradalla on muutama väylä vielä kesken / avaamatta, jonka jälkeen saamme avattua myös 18-väyläisen metsäradan. Nämä radat ovat täysin erillisiä kokonaisuuksia. Tämän johdosta tulemme järjestämään talkoita, joihin toivon runsasta osanottoa taitotasoon katsomatta. Talkoista ilmoitamme Lahden Frisbee Club Facebook-sivuilla, seuran nettisivuilla ja radan ilmoitustauluilla, joten seuratkaa ja osallistukaa.

Kun rataan liittyvissä asioissa tulee mieleen risuja/ruusuja, niin ethän aikaile vaan ota rohkeasti yhteyttä.

Terveisin,
Jarmo Sipilä
Ratamestari
ratamestari@lahdenfrisbeeclub.fi
044-3339277

helmi 15

Puheenjohtajan palsta

Tommi Vanhala on nimeni ja Tommiksi voitte hyvin kutsua. Toimin tämän vuoden alusta seuran puheenjohtajana, ensimmäistä kauttani.

Viime vuosi 2019 oli ensimmäinen seuran hallituksessa. Lajin parissa olen puuhannut ja seuraan olen toki kuulunut vuodesta 2012. Kilpailutaustaa lajissa minulta ei juurikaan ole, muuta kuin viikkokisoja, enemmän olen ottanut lajin mukavan liikkumisen kannalta. Pari kolme viime vuotta on kyllä tullut kierrettyä kilpailuja vanhimman poikani cädinä.

Tavoitteeni seurassa tämän vuoden aikana on saattaa loppuun jo useamman vuoden keskeneräinen radan laajennus ja muutenkin saada radan kunto ja ilme sille oikeutetulle tasolle. Seuran toiminnan haluan olevan avointa ja helposti lähestyttävää. Haluan ottaa seuran harrastajien tavoitteita huomioon, niissä määrin kuin niitä on mahdollista vuoden aikana toteuttaa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun, kun seuran tekemiseen haluatte vaikuttaa, sillä Lahden Frisbee Club ry on Lahden Frisbee Clubilaisia varten, ei seurajohdon titteleitä varten.

Tästä vuodesta sen verran, että toukokuussa 15.-17.5.2020 Lahdessa järjestetään SELL GAMES 2020. Kisojen toisena päivänä Mukkulan rata on amk-opiskelijoiden käytössä. Me seurana tuemme ja opastamme, jotta he onnistuvat kisoissa. Loppukesästä on tarkoitus järjestää jo perinteeksi muodostunut Mukkula Open. Viikoittain järjestämme viikkokisoja, jotka tullaan aloittamaan huhti- toukokuussa. Radan kunnostamisessa ja valmiiksi 2 x 18 väyläseksi saattamisessa tulemme pyytämään seuran jäseniä avuksi talkoisiin. Talkoissa kaikki apu tulee olemaan tarpeen, sillä yhdessä me teemme seuran. Tarkoitus on myös järjestää seurana tyky-päiviä yrityksille ja valmennuksia seuran jäsenille. Joku ”erikoistapahtuma” tullaan varmasti järjestämään, mutta niistä enemmän, kun järjestelyt etenevät ja asiat varmistuvat. Seura tulee julkistamaan kevään mittaan TEAM-pelaajat. He tulevat edustamaan seuraa erinäisissä kisoissa, valmennuksissa ja muissa seuran tehtävissä. Seuran tiedottamisessa yritän olla avoin. Joten seuratkaa meidän facebook- ja nettisivuja.

marras 26

LFC:n syyskokous 15.12.2019 ja kinkkukisa

Lahden Frisbee Club ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 15.12.2019 klo 10.00 Neste Taukotuulessa. Paikalle on kutsuttu kaikki jäsenet. Tarkempi kutsu tulee jäsenille sähköpostiin esityslistan kera.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

1. kokouksen avaus
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. vahvistetaan varsinaisten jäsenten liittymis- ja jäsenmaksun suuruus sekä kannattajajäsenten liittymis- ja kannattajajäsenmaksun suuruus.
6. valitaan hallitus 8 §:n mukaan
7. valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa tarkastamaan kuluvan tilikauden tilejä kahden vuoden välein.
8. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020
9. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Kokouksen jälkeen n. klo 11.00 aloitetaan perinteinen Kinkkukisa. Ilmoittautuminen Neste Taukotuulessa heti kun syyskokous päättyy. Osallistumismaksu 2€. Osallistujien kesken arvotaan 50€ lahjakortti A.O Vuorisen lihakauppaan. Yksi kierros Mukkulan talvirataa.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen Metrix: https://discgolfmetrix.com/1128869

loka 14

Talviharjoittelu 2019 – 2020

Lahden Frisbee Clubin talviharjoitteluvuorot Mukkulan kuplahallissa alkavat 5.11.2019 ja päättyvät 26.5.2020.

Vuoro alkaa klo 21.00 ja päättyy 22.30.

Jos hallivuoro on peruttu (esim. juhlapyhien aikaan), niin siitä pyritään ilmoittamaan erikseen seuran viestintäkanavissa.

elo 07

Seuranmestaruuskisat 2019

Lahden Frisbee Clubin seuranmestaruuskisat pelataan 6.-7.9.2019.

Perjantaina 6.9. pelataan Seuranmestaruus parikisat ja lauantaina 7.9. yksilökisat. Tarkemmat infot myöhemmin, varatkaa päivät kalenteriin!

heinä 15

Ratatalkoot 27.-28.7.2019

Tarkoitus kunnostaa puistolayoutin väyliä, eli 1-9 ja 14-22. Elokuun kahtena ensimmäisenä viikonloppuna PDGA-kilpailut ja hyvä saada Mukkula niitä varten timanttiseen kuntoon!

Jokaiselle varmasti löytyy sopivaa hommaa, niin ei tarvitse pelätä ettei taidot riittäsi tekemään sitä sun tätä. Kaikki apukädet otetaan ilomielin vastaan! Grilli laitetaan lämpimäksi, niin ei tarvitse nälässä olla.

HUOM paikalle ei tarvitse tulla heti aloitusaikaan, vaan tulet kun kerkiät ja olet sen ajan kuin sinulla on mahdollista käyttää. Kenenkään ei tarvitse sitoutua koko päiväksi.

Lauantaina 27.7. talkoot alkavat klo 10.00 ja päättyvät n. 18.00. Sunnuntaina 28.8. talkoot alkavat kanssa klo 10.00 ja päättyvät n. 18.00.

Tehtävälistalla:
– niittohommia
– trimmerihommia
– kunnostushommia
– siistimistä
– mahdollisesti vielä korien vaihtamista
– muita hommia siellä ja täällä

Tervetuloa paikalle!

Lisätietoja Eero Leinonen, 0505458736, pj@lahdenfrisbeeclub.fi

heinä 09

PDGA-kilpailut elokuussa Mukkulassa

Elokuussa Lahden Frisbee Club järjestää kolme PDGA:n alaista kilpailua Mukkulassa.

Mukkula 10v Flex #3 ja Mukkula 10v Flex #4 pelataan 3. ja 4.8. Kilpailut ovat yhden kierroksen kisoja, yksi per päivä. Paikalle voi tulla klo 09.00 – 14.00 välisenä aikana ja kun vähintään kolme ovat valmiina niin kierros voi alkaa.

Lahden Frisbee Clubin kauden pääkilpailu ja perinnekisa Mukkula Open 2019 pelataan 10.-11.8. Rata on varattu tätä kilpailua varten ja pyydämme muita käyttäjiä suosimaan lähialueen muita hyviä ratoja. Kilpailua saa ehdottomasti tulla seuraamaan ja kannustamaan omat suosikit hyviin suorituksiin.

Mukkula Open 2019 on kaksipäiväinen kilpailu, jossa lauantaina pelataan kaksi kierrosta ja sunnuntaina yksi kierros. Yhteensä kilpailuun otetaan 144 pelaajaa.

Mukkula Open 2019 tarkemmat tiedot: https://discgolfmetrix.com/964210&view=info

Kaikkien kilpailujen yhteyshenkilö ja kilpailunjohtaja Eero Leinonen, pj@lahdenfrisbeeclub.fi, 0(5)0 5458736

heinä 04

Mikael Hämeen ja Eveliina Salosen Doubles Challenge Mukkulassa

Mikael Häme ja Eveliina Salonen lähtevät edustamaan Suomea frisbeegolfin MM-kisoihin 10.-17.8. Yhdysvaltoihin. He järjestävät Mukkula DiscGolfParkissa fundraiser-parikisat 8.7. Kilpailun tuotto menee lyhentämättömänä heidän kisakassaan matkan tukemiseksi. Kilpailuun osallistuminen ei tarvitse lisenssejä tai mitään muuta. Ainoastaan osallistumiseen tarvitsee kiekot ja parin. Ilmoittautua voi etukäteen Metrixissä tai paikanpäällä maanantaina. Linkki kilpailun metrixiin, jossa myös tarkemmat tiedot: https://discgolfmetrix.com/963677

Vanhemmat artikkelit «