«

»

kesä 07

Viikkokisoista !

Huomioikaa osoite https://discgolfmetrix.com/?locale=fi
Tuolla sivulla yläreunassa on ’kilpailut’ ja sieltä aukeaa kalenteri josta löytyy myös LFC viikkokisat – kisa aukeaa / tulee näkyviin vähän järjestävän TD:n aikatauluista riippuen – yleensä n. pari-kolme päivää ennen
Ilmoittautukaa etukäteen varmistaaksenne paikan kisassa !

Ilmoittautuminen loppuu ( myös paikanpäällä ) kun kello on 17:30, jotta päästään Metrixissä luomaan ryhmiä, väyliä jne – ei siis haittaa jos saavut himpun myöhässä MUTTA ennakkoilmoittautuneena – paikanpäällä aikataulu siis on tämä seuraava jos ei ole ennakkoilmoittautunut:

  • Ilmoittautuminen klo 17.00 – 17.30, pelaajakokous n. 17.45 ja aloitus 18.00

Kisaan mahtuu ”vain” 72 pelaajaa syystä että pelataan 18 väylää ja joka väylältä kun lähtee 4 hengen ryhmä, niin saadaan vielä järkiajassa tämmöinen arki-iltana järjestettävä kisa vietyä läpi ( juu onhan Mukkulassa 27 väylää, mutta aikataulu – ymmärtänette yskän )

 

Ja sitten se ohje vielä palkintosijoille päässeille muistutuksena: http://www.lahdenfrisbeeclub.fi/?p=1216